Консультування перед весіллям – запорука щасливого сімейного життя

Міцний та щасливий шлюб – це щоденна, спільна та кропітка праця. Але буває, що до вступу в шлюб, у майбутнього подружжя виникають деякі розбіжності. Консультування перед весіллям у практикуючого психолога налаштує майбутнє подружжя на спокійний лад. Це допоможе вирішити проблеми в стосунках, а також консультування молодого подружжя навчить знаходити компроміси в суперечливих питаннях. Зокрема, візит до психолога потрібен в наступних випадках:

  • нездатність мирного врегулювання конфліктних ситуацій;
  • зайва запальність одного або обох партнерів;
  • сумніви з приводу прийнятого рішення про вступ у шлюб.

В процесі консультування дошлюбної пари можна буде вирішити всі ці та інші проблеми психологічного характеру. Маючи великий досвід та високий рівень кваліфікації, практикуючий психолог надасть можливість тверезо оцінити стосунки з партнером та прийняти єдине правильне рішення. Парам, які вже перебувають у шлюбі, теж буде корисно скористатися послугами психолога по консультуванню з проблем подружніх відносин.

Консультування молодого подружжя, безглузда трата часу або гостра потреба

Організація весілля – процес дуже виснажливий, іноді людині здається що вона зможе впоратися з усіма проблемами самотужки. Але стресова напруга тільки зростає, і в якийсь момент людина повністю втрачає контроль над ситуацією, щиро вважаючи що все в порядку. За допомогою консультування перед весіллям, можна привести думки до ладу, та по новому поглянути на сформовану ситуацію. Якщо ви справді вважаєте, що ви можете самі знайти вихід з утвореного постійного стресу, дайте відповідь самі собі на три питання.

  1. Вас іноді безпідставно дратує партнер?
  2. Ви злитеся на партнера на ґрунті дрібних побутових проблем?
  3. Вам здається що винні всі навколо крім вас?

Якщо хоча б на одне питання ви відповіли «так», вам терміново потрібно консультування молодого подружжя для вирішення сумісних і особистих проблем. Якщо й цей експрес-тест вас не переконав у необхідності звернення до психолога, просто подумайте, яким ви бачите своє подружнє життя далі. Життя повне взаєморозуміння та поваги один до одного, або ж постійна агресія та невдоволення собою та навколишнім світом.Курс консультування дошлюбної пари відбувається в спокійній та затишній атмосфері. І звичайно ж все, що обговорюється в кабінеті психолога, залишається виключно в його стінах. Отже, пройшовши курс консультування з проблем подружніх відносин партнери навчаться довіряти один одному, враховувати особистісні риси характеру кожного, та разом долати життєві труднощі.

Консультування дошлюбної пари, етапи курсу

Звернення за допомогою до психолога перед вступом до шлюбу, це свідомий крок до кращого сприйняття своєї другої половинки та життя в цілому. Консультування перед весіллям процес суто індивідуальний. Деяким парам достатньо два-три сеанси, щоб набути впевненості у своєму виборі, іншим треба декілька тижнів щоб усвідомити, що поряд саме та людина. Сеанси консультування молодого подружжя відбуваються у декілька етапів:

  • сумісне консультування дошлюбної пари, виявлення проблем;
  • індивідуальний сеанс з кожним з партнерів;
  • покроковий вихід з кризової ситуації;
  • сумісне розв'язання наявних проблем.

Консультування з проблем подружніх відносин необхідне у випадку, якщо наречена чи наречений вагаються у своєму виборі. Статистика свідчить, що 90% дошлюбних пар відчувають хвилювання щодо майбутнього весілля. І найчастіше один або обидва партнери схильні плутати це хвилювання з сумнівами про вірність рішення. Консультування перед весіллям позбавить від тривожності та налаштує на позитивний лад.

Переваги консультування з проблем подружніх відносин

Тільки подолавши психологічний бар'єр та звернувшись до фахівця можна знайти основу щасливих відносин, які з роками будуть тільки міцніти. Наведемо п'ять основних переваг консультування перед весіллям.

  1. Уважне ставлення до кожної пари та окремо до кожного з партнерів.
  2. Ретельне виведення наявних проблем у відносинах на поверхню.
  3. Консультування молодого подружжя в індивідуальному порядку, опрацювання кожної проблеми із застосуванням унікальних методів.
  4. Можливість відкрити в собі та в коханій людині нові привабливі риси.
  5. На сеансах консультування дошлюбної пари дійти до самої суті виникнення конфліктів, і нарешті досконало усвідомити як їх уникнути.

Життя складається таким чином, що людина повинна встигати робити все. Працювати, виховувати, розвиватися, бути мультизадачною людиною. Не дивно, що стресові ситуації підстерігають на кожному розі. Консультування з проблем подружніх відносин, є єдиним надійним способом розсудливо підготуватися до весілля і до подальшого подружнього життя.

записатись

Go to topCall