Послуги та закупівлю їжі та медикаментів

Послуги на закупівлю медикаментів дуже необхідні для певних верств населення. Послуги на закупівлю медикаментів додому надаються соціальними службами маломобільним громадянам, серед яких громадяни похилого віку, інваліди та ветерани. Під час їх обслуговування лікар та соцпрацівник мають тісно співпрацювати, адже не кожна особа похилого віку чи інвалід здатна дістатись до лікарні, вистояти чергу на прийом, а потім добратись до аптеки.Пацієнтам, що самостійно не здатні дістатись до аптеки, щоб придбати ліки, та в яких немає рідних для допомоги, за державною програмою можуть отримати послуги на закупівлю медикаментів Львів і одержати пігулки вдома. Робота соціальних послуг у Львові полягає і в доставці необхідних ліків в оселі, де мешкають самотні пенсіонери, люди з важкими формами інвалідності. Про необхідність послуги на закупівлю медикаментів соціальні працівники повідомляються завчасно. За рецептом чи без, але з приписом сімейного лікаря, медикаменти будуть доставлятись за певними адресами як безкоштовні, так і платні.Послуги на закупівлю медикаментів передбачають, що, за проханням свого підопічного, соціальний працівник може самостійно отримати у лікаря рецепт за попередньо проведеним медоглядом, купити їх та доставити за адресою. Діючи за програмою послуги на закупівлю медикаментів Львів, він буде обслуговуватись при отриманні лікарських засобів поза чергою.Також програма послуги на закупівлю медикаментів передбачає, що соцпрацівник зможе викликати до підопічного лікаря або записати його на прийом. Якщо захворювання має тривалий характер, таке як цукровий діабет, він зможе подовжити рецепт на отримання ліків.

Кому надаються послуги на закупівлю їжі у Львові

Центри соціального обслуговування на сьогодні є досить поширеними. Окрім ліків, тут можна замовити послуги на закупівлю їжі. Це дуже зручно, і послуги на закупівлю їжі додому затребувані серед людей старшого віку, з частковою здатністю до самообслуговування, повною недієздатністю. Так вони отримують змогу вести незалежне існування в звичній для них обстановці.Самотні люди, хворі, пенсіонери, рідні яких проживають далеко й не здатні допомогти, можуть звернутись до свого соціального працівника, та замовити послуги на закупівлю їжі у Львові.Оформити заявку на обслуговування, у тому числі на послуги на закупівлю їжі, можна в центрі соціального обслуговування. До обов’язків соціального працівника входять послуги на закупівлю їжі додому та доставку продуктів до підлеглого за його проханням. Приходити помічник, щоб здійснити послуги на закупівлю їжі у Львові, має в середньому два рази на тиждень. В залежності від того, скільки в будинку або квартирі проживає маломобільних людей, під час надання послуги на закупівлю їжі соцпрацівник має принести певну кількість продуктів.

Послуги на приготування їжі у Львові співробітниками соціальної служби

Кому можуть бути надані послуги на приготування їжі? Якщо пенсіонер, інвалід чи хвора людина, що проживає сама або з собі подібними й за нею нема кому доглядати, допомогти їй, працівники служби соціальної допомоги можуть надати послуги на приготування їжі у Львові. При тому такі послуги на приготування їжі є безкоштовними. Але, коли присутня рідня, що фізично перебуває в іншому місті та не може допомагати людині, послуги на приготування їжі на дому мають бути оплачені.Послуги на приготування їжі можуть бути різними, в залежності від ситуації. Якщо людина є практично недієздатною, соціальний працівник має приготувати їжу чи підігріти та навіть нагодувати підопічного. Якщо ж вона має змогу самостійно рухатись та виконувати певні дії, соціальний працівник не повинен всю роботу проводити самостійно. Виконуючи послуги на приготування їжі у Львові, він може допомогти підопічному почистити сирі овочі, нарізати хліб чи інші продукти, закип’ятити чайник тощо.

Що входить в обов’язки соціального працівника

Соціальна допомога є комплексом заходів, спрямованих на допомогу категоріям суспільства, що її потребують задля покращення життєвого рівня, пристосування до умов соціуму. Таким людям надаються не лише послуги на закупівлю їжі та послуги на приготування їжі, послуги на закупівлю медикаментів додому, але й:

  • допомога в ремонті та прибиранні квартири;
  • доставка води;
  • здача речей в прання, хімчистку та ремонт;
  • оплата житла та комунальних послуг;
  • виклик таксі;
  • оформлення підписки на газети та журнали;
  • санітарно-гігієнічна допомога;
  • сприяння у вступі до навчального закладу;
  • сприяння в отриманні пенсії, пільг.

Також даній категорії населення може бути необхідна допомога психолога у Львові, який зі свого боку також посприяє в подоланні скрутного становища, навчить дивитись на все з іншого боку.

записатись

Go to topCall